Hlavní obsah
Článek

Českem v úterý otřásly zvěsti o údajném úmrtí Karla Gotta. Mistr není jedinou celebritou, která se musela vypořádat s touto nepříjemnou situací a fanoušky ubezpečit o tom, že je naživu.

Sylvester Stallone

Představitel Rockyho a Ramba ve filmech několikrát o vlásek unikl smrti. Loni v únoru se o sobě mohl dočíst, že podlehl rakovině prostaty. Fanoušci herce začali oplakávat na sociálních sítích. „Ignorujte, prosím, tyhle nesmysly. Jsem naživu, spokojený a šťastný. A pořád od rány!“ ujistil je tehdy Sylvester Stallone (77).

Macaulay Culkin

Kevin z komedie Sám doma přežil svou internetovou smrt v roce 2014. Zvěsti o úmrtí byly vzhledem k jeho drogové minulosti okamžitě převzaty weby po celém světě. Herec tehdy na Twitteru sdílel fotku s přáteli, jíž spekulace popřel.

Justin Bieber

Kapesníček už vytáhly také fanynky Justina Biebera (30). Hoax ho pohřbil už v roce 2010, kdy se šířila zpráva o jeho smrti bez bližší příčiny. Justin je každopádně dosud naživu a fanynky už podobné informace berou s rezervou.

Miley Cyrus

S fiktivní smrtí se dokonce několikrát potýkala i Miley Cyrus (31). Ať už měla zemřít při autonehodě či být stejně jako Whitney Houston nalezena mrtvá ve vaně, šlo jen o nesmyslné informace.

Rowan Atkinson

V roce 2016 internetem kolovala zpráva o sebevraždě britského herce Rowana Atkinsona. Šlo však jen o nevhodný vtípek, který nepocházel z repertoáru Mr. Beana. Herec je stále naživu a místo věčného odpočinku plánuje rodičovskou dovolenou.

Tom Hanks

Oblíbený herec měl podle klamavé zprávy zemřít v roce 2006 na Novém Zélandě. V té době ale v New Yorku natáčel film Soukromá válka pana Wilsona, kde za Toma Hankse (67) očividně nezaskočil dvojník.

Karel Gott

Zpěvák, který v poslední letech bojuje se zdravotními problémy, musel vyvrátit informace o svém skonu. I když se zpráva neobjevila na žádném webu, začala se šířit "šuškandou" a dostala se až k Mistrovi. „Pro ty, kteří se o mě bojí, vzkazuji: fajn se mám,“ napsal Karel Gott (†80) na Facebooku, kde popřel svou smrt.

U koho vás klamavá informace o smrti nejvíce šokovala?
Karla Gotta
41,3 %
Sylvestera Stalloneho
13,6 %
Justina Biebera
4,4 %
Miley Cyrus
5,3 %
Rowana Atkinsona
4,9 %
Toma Hankse
28,2 %
Macaulaye Culkina
2,3 %
Celkem hlasovalo 206 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám