Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celý rok si Radim Fiala (47) kvůli roli v Ordinaci udržuje image uhlazeného šviháka. Přes letní prázdniny pak ale dává přednost pohodlí. Holicí strojek schová hluboko do šuplíku a nechává si narůst plnovous.

„Jsou věci, které u moře nikdy nezevšední... Jako východ a západ slunce,“ poslal fanouškům pozdrav z červencové dovolené a pochlubil se přerostlým strništěm. To mu jen o několik týdnů později dorostlo do takové délky, že už by stačilo jen pár centimetrů navíc a herec by připomínal Toma Hankse (67) v slavném snímku Trosečník. „Stařec a moře vol. 2! A teď zpět do koloběhu všedních dnů! Užijte si ještě léto!“ napsal Radim k fotce pořízené před pár dny.

Na své sociální síti pak herec pobídl fanoušky, aby mu jeho novou image ohodnotili a dočkal se jen pozitivní odezvy. „Ty šediny jsou sexy,“ vzkázala mu jedna z fanynek. „Moře vidím ale kde je ten stařec?“ lichotila mu hned další.

Líbí se vám švihák Hanák z Ordinace s plnovousem?
Ano, vousy mu moc sluší, měl by si je už nechat.
45,3 %
Ne, bez nich vypadá mnohem líp.
54,7 %
Celkem hlasovalo 755 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám