Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Fotky dokazující šťastné chvilky ve dvou nejsou u celebrit žádnou vzácností, protože leckdo se chce pochlubit tím, že prožívá spokojený vztah. Od šedesátiletého Toma Hankse by však toto gesto očekával málokdo.

Představitel Forresta Gumpa nikdy nepatřil k hercům, kteří svými fotkami zásobují média. V rámci propagací filmů ochotně poskytoval rozhovory, ale nesměla přijít řeč na jeho soukromí. Tom Hanks si totiž prožil spoustu nepříjemných chvil, o nichž nemá potřebu mluvit. Rakovině podlehla hercova exmanželka a matka jeho dvou dětí Samantha Lewes a stejné hrozbě čelila i jeho současná žena Rita Wilson, která podstoupila mastektomii.

Toma Hankse sice trápí jejich problémový syn, ale šestadvacetiletý Chet se na podporu slavných rodičů nemůže spoléhat věčně. Herecký pár si po náročném období užívá vzájemnou lásku, již Rita zdokumentovala společnou selfie, k níž napsala, že Toma miluje. Manželé jsou schopní na plátně předvést cokoliv, ale v tomto případě jde o nepředstíranou lásku v té nejryzejší podobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám