Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tom Cruise (61) má nyní napilno s uvedením svého nového filmu Top Gun: Maverick. Snímek už představil na filmovém festivalu v Cannes a ve čtvrtek proběhla i londýnská premiéra, na kterou zavítali i vévoda a vévodkyně z Cambridge. Právě v Londýně nechyběla ani herečka Hayley Atwell, kterou zahraniční média s Cruisem spojují.

Podle dostupných informací zahraničního tisku se měl pár dát dohromady během natáčení Mission: Impossible 7, loni v září se rozejít a nyní si k sobě opět najít cestu. Ani jeden z nich však vztah, ani tehdy ani nyní, nepotvrdil.

Herečka nicméně nechyběla mezi slavnostními hosty Cruisova nejnovějšího filmu. „Byla tam, aby ho podpořila. Je to pro ně velký krok,“ cituje britský The Sun svůj zdroj.

Po rozvodu s Katie Holmes je herec oficiálně nezadaný. S herečkou z Dawsonova světa byl ženatý mezi lety 2006-2012. V letech 1990-2001 byl v manželství s Nicole Kidman a jeho první ženou byla (od 1987 do 1990) Mimi Rogers.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám