Hlavní obsah
Článek

Katie Holmes (45) v tom zřejmě lítá až po uši. Herečka, která si během vztahu i po rozvodu s Tomem Cruisem (61) úzkostlivě střežila soukromí, s novým mužem po boku dělá pravý opak. Nejenže se s ním hrdě vodí za ruku přímo v newyorském Central Parku, ale klidně ho i zatáhne pod rozkvetlý strom, kde si náležitě pojistí, aby v následujícím roce neuschla!

A kdo že je ten neznámý šťastlivec? Jedná se o talentovaného muzikanta a kytaristu Bobbyho Woodena III, který vystupoval mimo jiné i s Jennifer Lopez nebo rapperem Machine Gun Kellym, jenž v našich končinách proslul spíš než svou tvorbou vztahem s herečkou Megan Fox. Wooden se objevil také v hudebním počinu Davida Byrnea American Utopia, kde zpíval, tančil a hrál na baskytaru.

Hvězda Dawsonova světa je tak po rozchodu s šéfkuchařem Emiliem Vitolem Jr., s nímž randila dva roky, očividně opět šťastná. Po boku sympatického Bobbyho omládla a září jako sluníčko, a tak desetiletý věkový rozdíl mezi nimi není nijak znát.

Katie tak zřejmě definitivně upustila od své strategie skrývání partnerů. Od rozvodu v roce 2012 s Tomem Cruisem, s nímž má své jediné dítě - dceru Suri, se herečka neobjevovala vedle žádného muže. S hercem Jamiem Foxxem sice byla spojována od roku 2013 až do 2019, ale veřejnosti se stranili. Volný průchod citům tak nechala až od vztahu s Vitolem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám