Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O milostném životě Toma Cruise (61) se toho ví obecně velmi málo. Od rozchodu s Katie Holmes se herec moc nesvěřuje. V průběhu let se však objevily spekulace o vztahu s herečkou Elisabeth Moss. Hvězdu Příběhu služebnice pojí s hercem stejná víra a v poslední době se dokonce začalo hovořit o tajných zásnubách.

„Byla jsem úplně zmatená. Lidi mi psali, proč jsem jim to zatajila, ale dělali si hlavně legraci, protože jim došlo, že to není pravda,“ prozradila v pořadu Watch What Happens Live.

Na obálce amerického bulvárního plátku se kdysi objevila fotka Cruise s blondýnkou, kterou lživě označili za Moss, přestože jí nebyl na fotografii vidět obličej. To herečce neuniklo a uvedla vše na pravou míru.

„Tvrdili, že jsem to já, ale já nikdy neměla takový sestřih. Zjevně to nejsem já,“ smála se klepům v pořadu. „Víš, že je z tebe hvězda, když si vymýšlejí, koho si máš brát,“ poznamenal Aldis Hodge, hereččin kolega z nového hororu Neviditelný, který právě běží i v českých kinech.

Moss se stejně jako Cruise hlásí k scientologii, i když svou víru nepropaguje tak vehementně. V loňském rozhovoru pro The Daily Beast uvedla, že je to s jejím vyznáním komplikované, a především věří ve svobodu slova. Popřela také tvrzení, že je homofobní.

„Jsem zarytou feministkou a velmi podporuji LGBTQ komunitu. Opravdu silně věřím v to, že by lidé měli být schopni dělat, co chtějí, milovat, koho chtějí, a být tím, kým chtějí. Ať to znamená cokoliv,“ uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám