Hlavní obsah
Článek

Akční série Mission: Impossible se letos dočkala už šestého pokračování. Tom Cruise (61) stále odmítá svěřit hlavní roli svému nástupci a natáčí náročné scény. Podívejte se, jak šel čas s agentem Ethanem Huntem.

Mission: Impossible je v Hollywoodu osvědčenou značkou. Do kin právě míří šestý díl s podtitulem Fallout. Tom Cruise si bude opět mnout ruce. Nejenže ztvárnil hlavní roli, ale úspěšnou sérii, jejíž první a čtvrtý díl se natáčel v Praze, také produkuje.

Šesté dobrodružství agenta Ethana Hunta uvedl na slavnostní premiéře v americkém Washingtonu, D.C., kde film mohli vidět první diváci. Tom nemusí mít obavy, že by s Mission: Impossible neuspěl. Všech pět předchozích dílů slavilo v kinech velký úspěch.

Poprvé se Tom Cruise v Mission: Impossible předvedl v roce 1996. Tehdy mu bylo 34 let a jeho manželkou byla Nicole Kidman (56). Teď už je z něj třikrát rozvedený padesátník, který dává před ženami přednost práci a scientologické církvi. V galerii se můžete podívat na to, jak se Tom během 22 let proměnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám