Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kelly McGillis (60) se proslavila rolí sexy Maverickovy instruktorky Charlotte 'Charlie' Blackwood v legendárním snímku Top Gun z 80. let. Po této roli měla zhruba padesát úspěšných filmových projektů a o slávu neměla nouzi. Pak se ovšem stáhla do ústraní.

V devadesátých letech se věnovala spíš divadlu a o slávu asi už příliš nestála. Po dvou nevydařených manželstvích a dvou dětech v rozhovoru pro SheWired v roce 2009 přiznala, že je lesbička, a dokonce uzavřela registrované partnerství s Melanie Leis. I to se však po pěti letech rozpadlo. Také přiznala, že kvůli krizi vlastní identity měla problémy se závislostí na drogách.

O víkendu se McGillis nečekaně objevila na veřejnosti v Hendersonville v Severní Karolíně a hned se začalo hojně spekulovat, jestli si také zahraje v Top Gunu 2. V pokračování trháku si podle portálu The Wrap zahraje jak Tom Cruise (61), tak Val Kilmer (58). Kilmer, který porazil rakovinu hrdla, bude muset během hraní pracovat s hlasovým boxem, který upraví jeho hlas. Snímek by měl přijít do kin v červenci příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám