Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože její rodiče, herec Tom Cruise (61) a herečka Nicole Kidman (56), mají za oceánem celé portfolio velkolepých nemovitostí, adoptovaná dcera Isabella Cruise (24) se svým manželem, IT specialistou Maxem Parkerem, žijí poklidně v Londýně.

Pár sezdaný při scientologickém ceremoniálu v roce 2015 (ani jeden z rodičů se tehdy v Londýně svatby nezúčastnil) zachytili paparazzi při podzimní procházce hned několikrát. Vždy ruku v ruce a v dobrém rozmaru. Do Isabelly byste rozhodně neřekli, že je dítětem, které si adoptoval v té době jeden z nejslavnějších hollywoodských párů. Nepoutá na sebe pozornost.

Isabellu si manželé osvojili v roce 1992. O tři roky později do rodiny přibyl, také adopcí, její mladší bratr Connor, který je indického původu. Když se Tom Cruise s australskou herečkou po 11 letech společného života rozvedl, děti ho následovaly do jeho péče i do Scientologické církve. Isabelle se pak dlouho se svojí adoptivní matkou nestýkala. Dokonce se o nich psalo, že se definitivně odcizily. Podle informací britského listu Daily Mail, prý spolu poslední dobou ale v kontaktu jsou.

Zvláštní tedy je, že když si Nicole Kidman přebírala 17. září na vyhlašování cen Emmy ocenění za nejlepší ženskou roli (seriál Sedmilhářky), při děkovné řeči zmínila pouze své dvě vlastní dcery, které má se svým současným manželem Keithem Urbanem. O Isabelle nepadlo ani slovo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám