Hlavní obsah
Článek

O lásce mezi Katie Holmes (45) a Jamiem Foxxem (49) se toho už napsalo spoustu, médiím však o jejich poměru chyběl důkaz.

Po nepříjemném rozvodu s Tomem Cruisem (61) nebyla Holmes na nový vztah a publicitu s ním spojenou připravená. Když se v roce 2012 rozvedli, přišla o veškeré soukromí. Herečka měla fotografy neustále v patách a po další pozornosti netoužila. Spekuluje se dokonce o podivné dohodě mezi ní a exmanželem. Cruise jí měl dceru Suri svěřit do vlastní péče s podmínkou, že pět let nebude veřejně vystupovat s jiným partnerem.

Tato lhůta letos v srpnu vypršela, ale Katie a Jamie si nejspíš na lásku v utajení zvykli. Ke zlomu došlo až nyní, kdy se jejich společné fotky objevily v britském Daily Mailu. Nejde o žádné náhodné setkání, ale romantickou procházku ruku v ruce po pláži v Malibu. Herci se dle očekávání k fotkám nevyjádřili. S tajnostmi je ale konec.

O poměru mezi Holmes a Foxxem se spekuluje už od srpna roku 2013, kdy měli společně flirtovat na charitativním plesu. Poté se opakovaně několikrát setkali na společenských akcích, kde si však od sebe drželi odstup. Držitel Oscara za hlavní roli ve filmu Ray zvěsti o vztahu s kolegyní popřel. Katie je po celou dobu ignorovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám