Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také si ještě vzpomínáte na obálku magazínu Vanity Fair, kde Tom Cruise (61) a Katie Holmes (45) poprvé ukázali svou překrásnou holčičku? Věřte, nebo ne, ale od té doby uplynulo už deset let a z vlasatého miminka je dnes malá slečna, která v sobě nezapře ani jednoho z rodičů.

S tatínkem už se Suri téměř nestýká, Katie je ovšem oddanou maminkou, která pro svou jedinou ratolest dělá první poslední. Před pár dny se například s kamarádkou Suri a ještě jedním neznámým mužem vydali na lodičky do Central Parku. A bylo vidět, že křehká baletka se nebojí pořádně chopit vesel.

Suri, jež své první kulatiny oslavila už v dubnu, byla svého času vnímána jako nejsledovanější a nejlépe oblékané dítě Hollywoodu. Podle Katie má spoustu módních nápadů a oblečení si na každý den vybírá sama podle svého vkusu. Na její rodiče se přitom kdysi snesla kritika, když Suri už ve třech letech nechali nosit podpatky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám