Hlavní obsah
Článek

Jindy zdrženlivé herečce nejspíš díky obnovené roli Jacqueline Kennedy Onassis stouplo sebevědomí natolik, že se na sociální síti pochlubila na její poměry celkem odvážnou fotkou. Sexsymbol ovšem z nepříliš obdařené Katie Holmes (45) nikdy nebude.

Největší pozornosti se herečka dočkala během bouřlivého rozvodu s Tomem Cruisem (61), který ji bohužel zviditelnil ještě více než jejich svatba. Katie Holmes teď konečně opět prožívá období, kdy je její práce zajímavější než soukromý život.

Herečka se proměnila v ženu, která byla na počátku 60. let první dámou USA. Filmaři se rozhodli na pět let starou televizní sérii Kennedyové navázat novými díly. Ty se budou odehrávat po atentátu na amerického prezidenta a zachytí vztah Jacqueline s řeckým miliardářem Aristotelem Onassisem.

Katie Homes si během natáčení v kanadském Torontu našla čas na odpočinek a na sociální síti zveřejnila černobílou fotku v bikinách. Herečka se sice může pochlubit štíhlou figurou, ale vleže ukázala absolutně plochý hrudník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám