Hlavní obsah
Článek

Herec Tom Cruise (61) se rozhodl prodat řadu z širokého portfolia svých nemovitostí. Prý už není tolik nadšený z Anglie, jak byl před deseti roky, když si v zemi kupoval luxusní dům v hrabství Západní Sussex. To byl ještě ženatý s Katie Holmes a ve Spojeném království často pobývali. Teď však do země zavítá zřídka, a dům tak nabídl na trhu s nemovitostmi za pět miliónů liber – asi 184 miliónů korun. V domě je šest ložnic a pět koupelen s příslušenstvím a navíc tři toalety.

Tom ale prodává také domy v USA, před třemi měsíci nabídl trhu s realitami svou rezidenci v Hollywood Hills. Za ni chce 11,4 miliónu dolarů – asi 282 miliónů korun. Nemovitost proslula úchvatným výhledem na Hollywood z dlážděné terasy, vysokými stropy a luxusními koupelnami, kterou má každý ze tří velkých pokojů vlastní. Navíc jsou u domu kromě toho bazén a lázně či vinný sklep i s posezením. V domě pro hosty je pět ložnic, čtyři toalety a kuchyně.

Třiapadesátiletý herec prodává také dům v Coloradu, který si koupil v manželství s Nicole Kidman. Obří nemovitost vyjde zájemce na 59 miliónů dolarů – asi 1,5 miliardy korun. Důvod prodeje je prý prostý. Tom už v něm vůbec nepobývá.

Pokud Tom všechny tři nemovitosti úspěšně prodá, získá v přepočtu až dvě miliardy korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám