Hlavní obsah
Článek

Herečka Katie Holmes (45) už dva roky randí s kolegou Jamiem Foxxem a stále se jí daří jejich schůzky a soužití dokonale tajit před veřejností. Ovšem o lásce a vztazích se ani jeden z nich bavit nehodlá. Ačkoli v New Yorku zase tak utajeným párem nejsou.

„Ona je do něj přitom bezhlavě zamilovaná. Ale nechtějí podporovat žádné spekulace a drby, takže Jamie se vyhýbá večírkům, na které ona zamíří. Katie a Jamie si spolu užívají báječnou zábavu a mají velmi hravý vztah, v posledních pár měsících se hodně sblížili,“ píše deník New York Post.

Šestatřicetiletá Katie je člověk, který si velmi chrání soukromí. A po lekci, kterou dostala v manželství s Tomem Cruisem (61), kdy byl jejich vztah nejen věcí veřejnou, ale také věcí scientologickou, nehodlá o svém intimním životě vyzrazovat vůbec nic.

Holmes vychovává devítiletou dceru Suri, kterou má z manželství s Cruisem. „Suri si s Jamiem také velmi dobře rozumí,“ píše New York Post. Sedmačtyřicetiletý Foxx má z předchozích vztahů jednadvacetiletou Corrine a pětiletou Annalise.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám