Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka s obrovským hlasovým rozsahem, hrudníkem i pozadím se ještě nestačila rozvést s manželem Nickem Cannonem, a už je po uši zamilovaná. Její novou láskou je australský byznysmen James Packer, který pro ni může být velkým přínosem.

Vlivný muž, jehož jmění je odhadováno na pět miliard amerických dolarů, na svých milenkách rozhodně nešetří. Své o tom ví i topmodelka Miranda Kerr (40), která neodolala pobytu na jeho luxusní jachtě. Nyní se ovšem Packer může pochlubit ještě větším úlovkem v podobě Mariah Carey (54), s níž vyrazil do Itálie, kam zpěvačka vzala i svá šestiletá dvojčata Monroe a Moroccana.

Australský miliardář bude zajisté vhodným náhradním tatínkem. Sám má totiž s exmanželkou Ericou Baxter tři potomky - sedmiletou Indigo, pětiletého Jacksona a dvouletou Sheelah.

James Packer, jehož s kamarádem Tomem Cruisem (61) spojuje slabost pro scientologii, svou novou přítelkyni určitě zahrne hodnotnými dary, ale největším přínosem pro ni může být jeho pevná vůle, díky níž se z obézního tlouštíka proměnil v muže s atletickou postavou.

Po operaci žaludku a pravidelném cvičení Packer svou váhu zredukoval o 30 kilogramů, což se výrazně projevilo na jeho siluetě. Snad svým úspěchem inspiruje kyprou milenku, již nadváhy prozatím zbavují jen grafici.

Reklama

Další články

Načítám