Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když se o tom většinou taktně mlčí, i zdánlivě nedotknutelné legendy stárnou a potichu bývají nahrazovány mladšími ročníky. V Hollywoodu přelom milénia patřil těmto dvěma tvářím. Ženy a dívky se dělily na fanynky buď Toma, nebo Brada. Dnes jsou to oba padesátníci, a i když mají stále charisma na rozdávání, náctileté slečny si je už v pokojíčcích na stěny nevěší.

Nejlepší roky mají sice za sebou, ale na nedostatek práce a úspěchů si rozhodně stěžovat nemohou. Zatímco Tom Cruise (61) loni bodoval na celé čáře v akčním snímku Na hraně zítřka, Brad Pitt (60) si vysloužil uznání za válečné drama Železná srdce.

A napilno mají i letos, kdy se netrpělivě očekává Cruisovo již páté pokračování Mission Impossible a navíc Top Gun 2. Brad se pro změnu představí ve filmu své manželky Angeliny Jolie By the Sea či v dramatu The Big Short, který právě s kolegy Christianem Balem a Ryanem Goslingem natáčí v Louisianě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám