Hlavní obsah
Článek

Při pohledu na devatenáctiletého Connora by málokdo věřil tomu, že vyrůstal po boku nejzářivějších hollywoodských hvězd. Tohle že je syn Toma Cruise (51) a Nicole Kidman (46)?

Tento mladík se ani jednomu ze svých rodičů pochopitelně nepodobá, protože si jej slavný pár adoptoval společně s jeho nevlastní sestrou Jane. Tato životní kapitola Cruise a Kidman je ovšem poněkud opomenuta, protože oba slavní herci už mají vlastní potomky.

Manželství akčního hrdiny z Mission: Impossible a držitelky Oscara za roli ve filmu Hodiny trvalo 11 let, ale Nicole Kidman několikrát potratila, takže se pár rozhodl pro adopci. Po rozvodu se ovšem oba z nich po boku nových partnerů vlastních dětí dočkali. Tom Cruise má s Katie Holmes dceru Suri (8), jeho bývalá manželka si s Keithem Urbanem pořídila Sunday Rose (5) a Faith (3).

Všechny tři holčičky jsou nevlastními sestrami Connora Cruise, který pochopitelně zůstal v jejich stínu. Adoptovaný potomek známých herců se snaží prorazit v Hollywoodu, ale takovou díru do světa jako jeho otec nejspíš nikdy neudělá. Na rozdíl od něj totiž dává před posilovnou přednost hospodám a barům, což je na jeho postavě bohužel znát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám