Hlavní obsah
Článek

Jsou ozdobami filmového plátna, společnost jim často dělají obdivovaní pánové, ale přesto nejsou prototypem ženské dokonalosti. Seznamte se s šesti herečkami, které to navzdory skromné výbavě v oblasti hrudníku dotáhly až na vrchol.

Nicole Kidman

Australská rusovláska je díky výšce 180 cm nepřehlédnutelná, což se o jejím dekoltu říct nedá. Nicole Kidman (56) přesto dokázala okouzlit Toma Cruise (61), za něhož byla provdána 11 let. Dnes žije spokojeně s druhým manželem, zpěvákem Keithem Urbanem. Držitelka Oscara za drama Hodiny se na plátně několikrát odhalila. Její sexy křivky lze vidět ve filmech Eyes Wide Shut či Návrat do Cold Mountain.

Katie Holmes

Tom Cruise měl o herečky s úspornými dispozicemi očividně slabost. Po Nicole Kidman se jeho manželkou stala Katie Holmes (45), jejíž dekolt také příliš ženstvím neoplývá. Hvězda seriálu Dawsonův svět s ním prožila šestileté manželství, během něhož počala dceru Suri. Navzdory skromné výbavě předvedla odvážnou scénu ve filmu Téměř dokonalý zločin.

Keira Knightley

Dnes už je vdanou paní, ale v minulosti kolem ní kroužil dav obdivovatelů, který hereččinu skromnou výbavu nevnímal jako nedostatek. Keira Knightley (39) se navzdory plochému hrudníku prosadila jako sexsymbol a ozdobila dobrodružnou sérii Piráti z Karibiku. Nejžhavější scény má ve filmech Pokání, Domino či Na hraně lásky.

Sandra Bullock

Jedna největších hollywoodských hvězd si ze svého skromného dekoltu často dělala legraci. Její příběh symbolizuje odvrácenou stranu slávy. Když v roce 2010 Sandra Bullock (59) získala Oscara za film Zrození šampióna, provalila se nevěra jejího manžela Jesse Jamese, což vedlo k rozvodu. Své tělo odhalila například ve filmu Návrh.

Milla Jovovich

Herečka s rusko-jugoslávskými kořeny se proslavila sci-fi filmem Pátý element, v němž si oblékla dnes již legendární bílý outfit, v němž stačilo její drobná ňadra zamaskovat pruhem látky. Za režiséra tohoto snímku, Luca Bessona, se poté provdala, ale jejich manželství vydrželo jen dva roky. Nyní je jejím chotěm Paul W.S. Anderson, který ji obsadil do série Resident Evil.

Vanessa Paradis

Francouzská herečka a zpěvačka Vanessa Paradis vyvrací mýtus o tom, že ženy, na jejichž výbavě příroda šetřila, nejsou lákavým zbožím. V její náruči totiž spočinul jeden z nejžádanějších mužů planety, hollywoodský herec Johnny Depp. Ten už má sice za Vanessu náhradu, ale ona nezájmem mužů rozhodně netrpí.

Reklama

Další články

Načítám