Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký bulvární plátek National Enquirer přišel s další šokující zprávou. Na jeho titulní straně jsou fotografie zneklidněných tváří Katie Holmes (45) a Toma Cruise (61), kteří se prý děsí možného únosu jejich šestileté dcery Suri. Ta má mít údajně ozbrojené bodyguardy a jezdí prý i v autě s neprůstřelnými skly. Magazín dokonce spekuluje i nad tím, že má Suri dvojnici.

Informace měl přinést utajený agent FBI, který je s celou záležitostí dobře obeznámen. Padají zde dokonce i takové sumy jako 12 miliónů dolarů (přes 235 miliónů korun), které rodiče už prý za ochranu své holčičky utratili. Stalo se tak prý poté, co se Suri nedávno málem ztratila v newyorském obchodním centru své mamince. Kdy a kde se to konkrétně stalo, to však nelze sdělit.

„Katie už myslela na nejhorší, že Suri někdo unesl. Nejspíš se ale jen na chvíli ztratila v davu lidí. Srdce Katie se málem rozskočilo. Když se to dozvěděl Tom, byl velmi naštvaný,“ sdělil zdroj.

Vše tedy nasvědčuje tomu, že se Suri zamotala mezi hlouček lidí a na chvíli zmizela své matce z dohledu. Její rodiče si možná uvědomili hrozící riziko a řešili, jak podobným nepříjemnostem předejít. Ostatní je už možná spíš trochu sci-fi...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám