Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší slávu tenhle dům zažíval v 70. letech minulého století, kdy v něm žila Tina Turner (†83) se svým tehdejším manželem a hudebním parťákem Ikem. Současný majitel dům kupoval přímo od slavné dvojice v roce 1977, kdy byl jeho prodej součástí majetkového vyrovnání při rozvodu. Za ikonické obydlí na dobré adrese v Los Angeles přitom nepožaduje žádnou horentní sumu, přesně 999 tisíc dolarů (necelých 24 miliónů korun).

Nemovitost o čtyřech ložnicích a čtyřech koupelnách disponuje původním nábytkem ze 70. let. Majitel zde dokonce nechal monstrózní postel, se kterou už dům od slavné dvojice kupoval. Stejně tak i dvoje vstupní dveře či buddhistické doplňky, ke kterým Turner v době manželství s Ikem inklinovala. Renovaci by jistě zasluhovala kuchyň, která je prý ještě ze 60. let. V domě se navíc natáčel biografický snímek z roku 1993 Tina Turner (What's Love Got to Do with It).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám