Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Krainová (51) má za sebou úspěšný první ročník soutěže Czechoslovak TopModel, kde se zhostila role ředitelky. V Centru současného umění Dox se v rámci finálového galavečera představilo dvanáct nejkrásnějších dívek, které uspěly v regionálních castinzích, kterými prošlo celkem sedm set dívek z České a Slovenské republiky.

Velkým překvapením večera byl moment, kdy se na mole v rámci přehlídky objevila samotná Krainová. Šok v tom pozitivním slova smyslu to byl o to větší, neboť česká topmodelka se zařekla, že aktivní práci modelky už pověsila na hřebíček. Simonino vystoupení bylo jasně symbolické, dala znovu najevo všem dvanácti začínajícím modelkám, že je a bude tady pro ně, aby jim pomohla nastartovat jejich vysněnou kariéru.

Po půldruhé hodině vizuálně atraktivní show obohacené strhujícím vystoupením slovenské zpěvačky Tiny (40) byla vyhlášena vítězka prvního ročníku soutěže. První ročník Czechoslovak TopModel vyhrála třináctiletá Kateřina Kozlová z Jihlavy. Na druhém místě skončila Sára Struhařová, jako třetí se umístila Barbora Bendová. Obdiv diváků v sále si ale zasloužilo všech dvanáct dívek, které po náročných přípravách svou první přehlídku zvládly skvěle.

Během finále dívky přísným okem hodnotila odborná porota tvořená skauty a zástupci zahraničních agentur, mezi nimiž byli například Models1 z Londýna, Why Not Model Management z Milána, nebo Marilyn Agency reprezentující centra světové módy, New York a Paříž.

Reklama

Další články

Načítám