Hlavní obsah
Článek

Doposud se pouze spekulovalo nad tím, že by měla být slovenská zpěvačka Martina „Tina“ Csillagová (40) těhotná s mladým fotbalistou Richardem Lásikem (19).

Bývalá moderátorka pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska o celé věci mlčela a informační embargo nad touto záležitostí vyhlásila také její manažerka Andrea Práznovská. Není taky divu, neboť těhotenství v rané fázi nekomentuje žádná nastávající maminka.

Spekulace o zpěvaččině těhotenství dostala reálnou podobu právě dnes, když vše potvrdila její kolegyně a kamarádka Dara Rolins (51). Popová diva prostřednictvím svého profilu na sociální síti uvedla, že Tina kvůli svému těhotenství nevystoupí na zítřejším společném koncertu Sexii Dance a nahradí ji Dařin partner Patrik Rytmus Vrbovský (47).

„Hlásím menší změnu plánu. Ve středu na Zelené vodě vystoupí místo Tinky Patrik. Budoucí maminka má v bříšku nového manažera a ten je v určování priorit neúprosný. Těším se na vás!“ napsala Rolins. Historie se opět opakuje. V minulosti Dara velmi podobným způsobem neúmyslně potvrdila těhotenství své kamarádky Simony Krainové (51).

Ihned poté, co vyšlo najevo, že Tina ruší koncerty, se začalo spekulovat, zda za tím nestojí zdravotní komplikace. To naznačila i Tinina manažerka. "Tinka nemůže ze zdravotních důvodů v současnosti vystupovat. Proto musíme momentálně pár koncertů přeložit," řekla. Co přesně se děje, však odmítla prozradit.

Reklama

Další články

Načítám