Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka a moderátorka Tina (40) a rapper Separ oznámili rozchod loni v srpnu. Tehdy ho odůvodnili tím, že se odcizili a každý si půjde svou cestou. A zatímco rapper se netají novým vztahem, zpěvačka se žádným mužem nechlubila. Až doposud.

„A víš, co nám můžou? Poslat lásku,“ napsala k fotografii se zatím neznámým fešákem, kterou doplnila hashtagem #mychamp neboli můj šampion.

Nového partnera jí okamžitě začaly chválit nejen fanynky a kolegyně ze showbyznysu, ale dokonce ho zjevně schválil i sám Separ.

„Pěkný muž, může být,“ komentoval fotku své ex. „Však bude večeře ve čtyřech, ne,“ odepsala rapperovi Tina s vysmátými smajlíky. Na to zase Separ reagoval ve vtipném duchu, že má na starosti děti a musel by je vzít s sebou nebo dát k adopci.

Je tedy vidět, že spolu hvězdná dvojice vychází dobře i po rozchodu. Společně vychovávali dceru Tiu Lilianu (6) a syna Leonarda Lásika (8), kterého má Tina z předchozího vztahu s fotbalistou Richardem Lásikem.

Novou lásku přejí zpěvačce i další známé tváře: „Yes, girl, yes!!“ fandí jí v komentářích manželka Majka Spirita Maria Dušička a srdíčka poslaly i zpěvačky Anita Soul nebo Jana Kirschner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám