Hlavní obsah
Článek

Po roce se Tina Csillagová (40) objevila na veřejnosti, konkrétně slovenská zpěvačka vystoupila na večírku české mutace magazínu Harper's Bazaar. Zřejmě to bude na dlouhou dobu zase poslední vystoupení zpěvačky na veřejnosti. Veškerou svou pozornost totiž věnuje r’n’b diva svému sedmiměsíčnímu synovi Leovi, kterého má s fotbalistou Richardem Lásikem (21).

Během našeho rozhovoru se Tina svěřila, že rozhodně nemá v plánu žít se svým partnerem takzvaně na psí knížku. Zároveň to ale neznamená, že by se hned zítra vdávala. „Není to na programu dne, ale je to otevřené téma," nechala se slyšet Tina a jedním dechem dodala: „Minulý rok jsme se zasnoubili a chtěli jsme mít svatbu, ale dítě nás předběhlo, a tak to odkládáme.“

Tina se rozhodně nebude vdávat dřív, než přestane kojit. „Chtěla bych mít svatbu v době, kdy si to budu moct dostatečně užít. Chci mít velkou párty," říká.

A jak rodičovství ovlivnilo jejího snoubence Richarda? „Měl tu smůlu, že od narození nestrávil s dítětem příliš mnoho času. První dva měsíce ho neviděl a velmi tím trpěl. Emočně ho to vystřelilo úplně někam jinam a velmi si to užívá," prozradila Tina. Zajímalo nás také, jestli po narození dítěte její o osm let mladší partner dozrál. „Určitě dospěl. Myslím, že se to netýká jen dvacetiletých kluků, ale třeba i čtyřicátníků. Když mají chlapi první dítě, tak emočně dospějí, protože se v jejich životě objeví nový druh lásky," svěřila se v rozhovoru zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám