Hlavní obsah
Článek

Sympatická zpěvačka Tina (40) se objevila po roce poprvé na veřejnosti. Slovenská r’n’b diva zazpívala na opulentním večírku magazínu Harper's Bazaar, který byl součástí právě odstartovaného Prague Fashion Weeku 2013.

Tina měla dobrý důvod k tomu držet se v ústraní, neboť veškerou svou energii věnuje sedmiměsíčnímu synovi Leovi. „Zašila jsem se doma a namísto hudby jsem se snažila produkovat kvalitní mléko," s humorem se rozpovídala o mateřství během našeho rozhovoru.

Rodičovství populární zpěvačce zcela změnilo život. Držitelka celé řady ocenění vůbec nežehrá na to, že hudební kariéru teď vytěsnil její syn. „Přišel mi do života učitel. Ten človíček bude mít teprve sedm měsíců, ale už teď mě naučil spoustu nových věcí, úplně jinak chápat souvislosti, mnohem víc se těšit, smát se."

Tina příliš neusiluje o to, aby zhubla těhotenské kilogramy, protože má strach, že by její tělo ztratilo schopnost vytvářet mateřské mléko. Z devadesáti kilogramů, které měla před porodem, dala Tina dolů zatím patnáct. „Stále ještě kojím a chtěla bych, aby to tak co nejdéle zůstalo. Budu se snažit, abych nezažívala nějakou hektiku, a abych ho nemusela nechávat doma," svěřila se zpěvačka.

O tom, jak se vyvíjí Tinin vztah se snoubencem a otcem dítěte Richardem Lásikem, vás budeme informovat v další reportáži.

Reklama

Další články

Načítám