Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vojta Dyk (38) má úplně jiný hudební záběr než jeho kolega z show The Voice Česko Slovensko (12) Josef Vojtek (58). Přesto se jejich cesty střetly a postavili se na jedno pódium.

Soutěžící budou muset svůj talent předvést před Pepou či Vojtou. Každý z koučů si vybere zpěváky do svých týmů a pokusí se jim předat své zkušenosti. The Voice bude mixem hudebních žánrů. O tom diváky v neděli přesvědčí i hvězdní koučové.

Na pódiu si prohodili písně, takže si na videu můžete poslechnout Vojtu Dyka zpívajícího legendární Pohodu, kterou má ve svém repertoáru Vojtek s kapelou Kabát. Pepa se pak pro změnu ujme Tepláků, s nimiž Vojta bodoval jako člen kapely Nightwork.

Neokoukaná porota a sexy moderátorky v show The Voice

Josef Vojtek je jediným koučem, který se vrátí na místo činu. Zbytek sestavy bude mít v show The Voice premiéru. Na novou nabídkou kývnul nejen Vojta Dyk, ale také slovenská zpěvačka Jana Kirschner (45), která má druhé bydliště v Londýně, kde žije s partnerem a dvěma dcerami. Fanoušci rapu ocení Kaliho. Urostlý Slovák se stejně jako jeho slavnější kolega a předchůdce v show The Voice Rytmus (47) těší na miminko. Kaliho přítelkyně Alice se už pořádně zakulatila.

Diváci se mohou těšit také na krásné moderátorky. Show bude provázet Tereza Kerndlová společně s Máriou Čírovou. O pikantnosti ze zákulisí se v online speciálu postará sexy raperka Sharlota (27), která slíbila, že se při oblékání nebude nijak omezovat.

Reklama

Další články

Načítám