Hlavní obsah
Článek

Opravu pořádná plus size modelka Tess Holliday (38) na svém účtu na Instagramu zavzpomínala na intimní chvilku se svým druhorozeným synem Bowiem, kterému jsou nyní tři roky.

Modelka přidala fotku, kde sedí nahá vedle svého potomka a zálibně se na něj dívá. K tomu přidala dlouhý komentář o tom, jaké emoce v ní fotka vzbuzuje: „Naprosto přesně si pamatuji, jak jsem se cítila, když byla tato fotka pořízena. Byl to pocit štěstí s příměsí úzkosti, deprese a osamělosti. I když jsem kolem sebe měla podporu, mnoho mých přátel nemělo v té době malé děti a nemohli pochopit, jak těžké to je, stát se znovu matku, která prožívá poporodní deprese.“ Svým fanynkám z řad matek pak doporučila aplikaci, která jim tento stav pomůže lépe zvládnout.

Tess má dva syny, přičemž každý je z jiného vztahu. Prvnímu synovi Rileemu bude v lednu už 13 let, modelka jej porodila ve svých dvaceti a podle všech informací už s jeho otcem není v kontaktu.

V roce 2012 potkala na aplikaci Tumblr australského podnikatele, fotografa a umělce Nicka Hollidaye a po několika měsících, kdy si jen psali, se sešli a okamžitě se do sebe zamilovali. V roce 2015 se vzali a o rok později se jim narodil syn Bowie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám