Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tyto celebrity se za svůj zevnějšek vůbec nestydí, ale na pláži byste na ně narazit nejspíš nechtěli. Místo na štíhlé krásky a svalovce se vám totiž naskytne pohled na osobnosti, které by raději měly chodit zahalené.

Zklamáním byl například slavný herec Robert Redford (82), který býval idolem mnoha žen díky andělské tváři a mužné postavě. A právě na té zub času pořádně zahlodal.

Výjimkou není ani zpěvák legendární rockové kapely Aerosmith Steven Tyler (71). Ten byl loni v létě zachycen fotografy na dovolené v Itálii, kde si zrovna užíval vodní radovánky s o 40 let mladší partnerkou Aimee Preston. Ačkoliv se muzikant stále udržuje ve formě, při vylézání z vody připomínal svým zjevem vodníka, který se zrovna chystá utopit nějakou dušičku.

Stvoření z mořských hlubin zase připomíná nejznámější živý Ken Rodrigo Alves (40), který svou posedlost dokonalostí dotáhl do extrému.

Dívat byste se určitě nechtěli ani na anorektickou Taru Reid (48) či vyžilou módní návrhářku Donatellu Versace (64). Pravým opakem je zase plus size modelka Tess Holliday (38), jež si založila popularitu na svých kyprých křivkách.

Reklama

Další články

Načítám