Hlavní obsah
Článek

Ve světě modelingu je prostor i pro ženy nadstandardních rozměrů. Oproti těžkotonážní Tess Holliday (38) však i plus size Ashley Graham (36) vypadá jako drobek.

Americká boubelka váží při své výšce 165 centimetrů přibližně 120 kilogramů. Zatímco jiné dámy se při zvýšení hmotnosti o pět kil bojí ukázat v plavkách, u Tess je to úplně jedno. Na jejím těle je totiž taková odchylka zcela nepatrná.

Sebevědomí je v případě této obryně přímo úměrné s váhou. Tess je vyložené obézní, ale na Instagramu se nejraději vystavuje v provokativních pózách ve spodním prádle. Zjevně nejde o nic zavrženíhodného, protože macatou podívanou sleduje přes 1,5 miliónu fanoušků.

Samotná Tess nechce ani slyšet o tom, že by měla zhubnout. „Ano, mám konfekční velikost 52, a muže to neodrazuje. Našla jsem si takového, který moje tělo miluje a obdivuje. A někteří lidé pořád nemůžou rozdýchat, když mě na veřejnosti hladí po zadku a dalších částech těla. I tlustí lidé mají sex. Spoustu sex. A je to pořádná jízda,“ vzkázala dvojnásobná mamina Tess všem lidem, kteří ji kvůli nadváze odsuzují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám