Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zdá se to neuvěřitelné, ale představitelka Susan ze seriálu Zoufalé manželky, sexy Bond girl a Supermanova láska v jedné osobě dnes slaví 50. narozeniny. Teri Hatcher (59) má ve svém repertoáru sexy snímky, které dokazují, že v Hollywoodu patří k tomu nejžhavějšímu zboží.

Po boku Evy Longorie (49) či Marcie Cross se Teri Hatcher v kultovním seriálu rozhodně neztratila. Scénář smolařce Susan připravil spoustu žhavých scén, v nichž se herečka předvedla v rajcovním prádélku či zcela nahá. Jedna z nejvýraznějších rolí Teri dokonce v roce 2005 zajistila Zlatý globus za nejlepší ženský vedlejší herecký výkon.

Zoufalkou se nestárnoucí Teri Hatcher stala v roce 2004, kdy už ji diváci měli spojenou s bondovkou Zítřek nikdy neumírá i seriálem Superman. Pohled na tuto herečku však nikdy neomrzí, o čemž své příznivce přesvědčila především kampaní, kde pózovala jen ve spodním prádle.

Své přednosti Teri Hatcher předvedla i na divadelních prknech. V muzikálu Cabaret si oblékla odvážný kostým a odhalila stehna v podvazcích. Za její štíhlou postavou stojí náročný trénink, což herečka dokázala svou účastí na triatlonu.

Seriálová hvězda má za sebou dvě nevydařená manželství. Za Markuse Leitholda se provdala v roce 1988, ale po roce došlo k rozvodu. Před 20 lety se Teri Hatcher stala manželkou Jona Tenneyho, který je otcem její sedmnáctileté dcery Emerson. Tento vztah jí vydržel devět let.

Reklama

Další články

Načítám