Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pracovních novinek od podzimu, kdy jsme se potkali kvůli pohádkovému videoklipu, který natočila s Leškem Wronkou (63), krásná violoncellistka Terezie Kovalová (34) moc neměla. "Všichni omezili svoji činnost a i to dnešní natáčení hudby k filmu Gump se několikrát posouvalo," řekla Super.cz.

I ona, stejně jako řada jejích kolegů z branže, si našla nový džob, který nemá s hudbou nic společného. "Začala jsem to dělat i proto, aby mi nehráblo. Dělám takovou holku pro všechno pro firmu, která dělá prémiové žrádlo pro psy, což je vlastně tematické k tomu dnešnímu natáčení, když hudba je k filmu o psovi," smála se.

"Dělám hlavně závozníka, protože mi chybí ježdění v autě. Vozím po logistických parcích. Je to docela legrace, protože jsem sice z primárně mužského světa, ale tady je mužů opravdu převaha. Jsem ale mile překvapená, kolik je mezi závozníky džentlmenů," vyprávěla.

Bavili jsme se samozřejmě i o psí tematice, když jsme se sešli u dokončovacích prací snímku o psím tulákovi. I Terezie má se psem z útulku zkušenost.

"Jsem pejskař tělem i duší a fascinuje mě, jaké osudy s pejsky můžeme zažívat. Můj první pejsek byl z útulku a byl týraný. Dokonce ho zmlátili i policisti, takže jsme si s ním dost užili. Naučilo mě to, jak krásná ta psí povaha je. I když zažil taková příkoří, tak se nebál, a po pár letech přestal útočit i na ty policisty. Na psech je krásné, jak umí zapomínat na to špatné a stále chtějí dávat tu lásku, kterou v sobě mají," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám