Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Voříšková (34) čeká miminko. Novinkou se pochlubila prostřednictvím svého profilu na Instagramu. A zvolila hodně originální a hlavně dojemný způsob.

Napsala báseň O tobě sním, jejíž text zakončila jasným vzkazem: „Já sním o tom, aby ses narodil, abys byl zdravý, abys měl co dýchat a co pít. Abys byl obklopenej přírodou. Sním o světě. O tobě a o světě. Ano. Budeme rodina. Láska je!“ napsala Voříšková.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@matyasramba O TOBĚ SNÍM O čem sní pán, kterej sedí v suchý poušti u pneumatiky, hlavu skloněnou a na ní ruce? Viděla jsem ho dnes z autobusu. Za ním Andy. O čem sní lidi ze slamů? O čem sní ti, co tady v poušti sází stromy? O čem sní můj evropskej kluk zachumlanej v mikinách vedle mě? O čem sní peruánská paní na podpadkách? O čem sní řidič, kterej jel tak rychle, že jsme ten autobus stihli? O čem sní bohatí žijící v uměle vybudovaným zeleným městečku uprostřed suchý Limy? Jak dlouho ho budou moct zavlažovat? O čem sní lidi v horách? O čem sní chlapeček prodávající na náměstí sušenky? Dal jsi mu 2 soles a sušenku sis nevzal. Nikdy nezapomenu jak se usmál. O čem sní zpocenej stopař na rozpálený silnici uprostřed pouště. Kam jede? O čem sním já? O čem sní člověk? O čem sní kontinent? Sní majitelé řetězců? Chtěli unifikovat svět? Ví, že za dvanáct let končíme? Kam až tahle chamtivost povede? Každej z nás má miliardy snů. Každej je jinej, ale všechny jsou stejný. Chtěli jsme kouřící planetu? Můžeme jí ještě zachránit? Já sním o tom, aby ses narodil, abys byl zdravý, abys měl co dýchat a co pít. Abys byl obklopenej přírodou. Sním o světě. O tobě a o světě. Ano. Budeme rodina. Láska je!

Příspěvek sdílený Tereza Voriskova (@tereza.voriskova), Čen 7, 2019 v 4:50 PDT

Tímhle dojemným textem na Instagramu Voříšková oznámila, že je těhotná.

Status sdílel i její partner, tanečník Matyáš Ramba. Pod krásným textem se ihned vyrojily desítky gratulací. Samotná báseň dojala i herečky Evu Holubovou a Aňu Geislerovu.

Tereza Voříšková na březnovém předávání cen Český lev

„Tak jsi mě rozbrečela a vůbec to nejde zastavit,“ napsala Holubová. A další se přidávali: Ty jsi bohyně, moc gratuluju a ze srdce přeju,“ zněl jeden z mnoha vzkazů. Z půvabné herečky tak bude neméně krásná maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám