Hlavní obsah
Článek

Takhle ji ti, kteří sledují příspěvky na jejím instagramovém účtu, poslední dobou neznají, překvapila i svého partnera Matyáše. Tereza Voříšková (34) vypadala na vyhlášení cen Český lev nádherně, ale nebylo to prý jednoduché.

"Teď jsem byla zvyklá být celé dny v jednom tričku a tak mě taky Matyáš viděl," smála se Tereza, která je doma od své poslední dobrodružné dovolené jen chvíli. Trávila ji tak, jak to má nejradši. V poušti i v džungli.

"Mám pocit, že ještě před chvílí jsem byla v Peru. Hodit se do gala mi trvalo asi čtyři nebo pět hodin," přiznala. "Matyáš mě dneska nepoznal," přiznala s tím, že třeba na důkladné čištění pleti čas ještě nebyl. "Ta se vždycky nějak zakryje," krčila rameny herečka, které to seklo v bronzové róbě s vychytanými doplňky i líčením.

Právě s v rámci šperků se nám pochlubila prstenem, který je víceúčelový a není prý jen ozdobou. "Je proti zlým lidem a chrání mě ve spojení s vesmírem," vysvětlovala, a když jsme si vzpomněli, že zesnulá Iveta Bartošová se kdysi proti vesmírným hrozbám balila do alobalu, zauvažovala, že to taky zkusí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám