Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Voříšková (34) na předávání cen Český lev, kde byla nominována jako nejlepší herečka za filmu Laputa, zářila ve žlutých šatech. „Chodím jenom v černé, tohle je pro mne velká výjimka a vybrala mi je sestra. Říkám jim ananas," řekla Super.cz Tereza o modelu českých návrhářů La Formela. Ostatně po přenosu se opět do černé převlékla.

Tereza se radovala už z nominace na filmovou cenu. „Pořádně jsem tu nominaci oslavila. Je to pro velká čest. A právě jsem oslavila už tu nominaci, aby nějaká oslava byla. Teď už je to vlastně jedno," vysvětlovala Tereza, kterou tak nemuselo mrzet, že ji neproměnila.

A v čem Terezu můžeme v nejbližší době vidět? „Dotočila jsem kanadský seriál, ten asi neuvidíte, pokud kvůli tomu nepojedete do Kanady. Točila jsem Modré stíny s Viktorem Taušem, které teď běží v televizi. Chystám i další filmy. Třeba s Janem Hřebejkem. Na práci si nemůžu stěžovat," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám