Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni se studentka zemědělské univerzity Tereza Skoumalová (33) zařadila mezi tři největší krásky Česka. Jako Česká vicemiss reprezentovala ještě na konci roku v Londýně na Miss Universe. O to víc nás překvapilo, když jsme ji na akci Žena regionu nespatřili v publiku jako jednu z jejích kolegyň ze soutěže Moniku Leovou (32), ale na pódiu. Ovšem jako hostesku předávající ceny a obálky.

"Během roku, kdy jsem byla Českou vicemiss, se můj život samozřejmě změnil, a nabral úplně jiné obrátky. Snažím se sice dodělávat školu, ale nabídky v modelingu vzrostly. Byla to celkově zajímavá zkušenost, poznala jsem spoustu zajímavých lidí. Mám spoustu zážitků, co chtít víc," míní.

A jak tedy pokračuje ve studiu a v psaní diplomové práce o osivu cibule, o které mluvila už loni v létě? "Momentálně hlavně dodělávám zkoušky, protože budu končit semestr. Ale diplomku mám rozepsanou, dodělaná není, ale pokusy jsou hotové, a to je to hlavní," odpověděla.

Dotkli jsme se pochopitelně toho, v jaké roli se během slavnostního večera Žena regionu ocitla, protože jako hostesky se objevují bezejmenné dívky, které s modelingem teprve plánují začít. "Dneska to byla taková výpomoc, doufám, že byli s mojí prací spokojení. Mne ta nabídka oslovila, protože je to zajímavá akce. Pořádá se i charitativní sbírka na nemocného chlapečka," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám