Hlavní obsah
Článek

Tereza Skoumalová (33) ve čtvrtek odletěla na světovou soutěž Miss World do Londýna. Ze všech tří letošních vítězek tak urazí do místa konání soutěže nejkratší vzdálenost, na druhou stranu ale konkurence bude veliká – o korunku nejkrásnější ženy světa se 14. prosince utká rovnou sto dvacet devět krásek.

Před odletem se Tereza pečlivě připravovala. Kromě toho, že předvede garderobu Taťány Kovaříkové a ukáže se v národním modelu od Marie Staré, se tato šikovná tanečnice hodlá blýsknout při své volné disciplíně. Vzhledem k tomu, že se pohybu věnuje prakticky neustále, tak nemusela před soutěží nějak výrazně měnit tréninkový plán.

„Cvičím pravidelně během roku, takže tam snad problém není. Přiznám se, že jsem chtěla máknout ještě víc, ale přišlo nachlazení, a tak jsem to vzdala," říká Tereza a jedním dechem dodává: „Nacvičujeme ale volnou disciplínu, choreografka mě nešetřila a při každém tréninku se neuvěřitelně zpotím. Mám to místo běhání."

Na těchto soutěžích krásy je běžné, že si soutěžící jdou velmi tvrdě za svým a o intriky a rány pod pás není nouze. Brousí si Tereza před soutěží taky drápky? „Co se týká sportu, tak jsem týmový hráč. Jinak ale soutěživá jsem, a to hlavně sama v sobě. Nenechávám to sežrat nikomu jinému. Co se týká této příležitosti, tak budu pozorovat dění kolem sebe a užívat si to. Na druhou stranu se taky nenechám zahanbit," říká Tereza Skoumalová.

Reklama

Další články

Načítám