Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příští čtvrtek odlétá Tereza Skoumalová (33) reprezentovat naši zemi na světovou soutěž Miss World do Londýna. Je tedy nejvyšší čas, aby začala balit věci. Do dvou kufrů bude muset zabalit několikeré večerní šaty, spoustu koktejlek, národní kroj, plavky a samozřejmě věci na volný čas.

My jsme byli u toho, když si přišla převzít garderobu z dílny známé módní návrhářky Tatiany Kovaříkové. „Ze spolupráce s Tatianou Kovaříkovou jsem byla hned od začátku nadšená, měla jsem možnost pro ni jít v minulosti módní přehlídku a věděla jsem, že je to velký profík. Navíc její tvorba je překrásná, vždy dokáže naprosto jednoduše podtrhnout ženskost," s nadšením uvedla Česká Miss World.

„Když jsme se poprvé společně sešly a měly jsme vymyslet návrh hlavních šatů, v barvě, střihu a téměř i v materiálu jsme se hned shodly. Do látky, ze které jsou ušité, jsem se zamilovala na první pohled. Toaleta je překrásná, cítím se v ní naprosto skvěle a doufám, že budu v Londýně zdárně reprezentovat sebe i tvorbu paní Tatiany.“

Na hlavní finále vytvořila návrhářka pro missku šaty, které decentně odhalují její tělo, ale jsou zároveň stále cudné. „Ve velkém finále Tereza předvede smetanové šaty ze španělské krajky s květinovými vzory, zdobené flitry s ruční výšivkou. Jsou zvláštní svou jednoduchostí a rafinovaností zároveň. Zvolila jsem kombinace průhledného tylu s neprůhlednou látkou. Světlá barva dává vyniknout Terezině postavě a celkově ji rozjasní,“ popisuje róbu její autorka Tatiana Kovaříková.

Reklama

Další články

Načítám