Hlavní obsah
Článek

Když vyšly na molo při březnovém finále soutěže Česká Miss, vypadaly skvěle. Není divu, krásky, které chtěly získat prestižní korunku, na sobě neúnavně makaly, držely se zdravého jídelníčku a měsíc pomalu nevylezly z posilovny.

Ovšem stačilo pár měsíců a zdá se, že veškerá snaha vešla vniveč. Když na sobě Gabriela Franková (30), Nikola Buranská (31) a Tereza Skoumalová (33) mají krásné šatičky a střevíčky na vysokých podpatcích, pořád vypadají nádherně. Ovšem my je zastihli na akci, kde tomu tak nebylo.

Dívky společně s finalisty soutěže Muž roku na jejich soustředění v Novém Městě nad Metují odchodily jednu módní přehlídku. Protože byli kluci bosi, botky musely odložit i ony, takže jim nemohly opticky zeštíhlit a protáhnout nožky.

Když se na mole objevily v mini kraťáscích, leckteré přihlížející dámy poznamenaly, že tak mladé holky, navíc vítězky soutěže krásy, by na sobě měly víc pracovat. "Vždyť mají stehna jako já a to jsem nebyla rok ve fitku," pronesla přítomná stylistka, které pomalu táhne třicítka, a mnoho dalších se při sledování třesoucích se stehýnek s počínající celulitidou připojilo.

Reklama

Další články

Načítám