Hlavní obsah
Článek

Není úplně jasné, kdy přesně herečka Tereza Ramba (34) porodila, protože to prozradila až pět nebo šest týdnů poté. Mělo by to být ale zhruba pět měsíců. A za tak krátkou dobu už je zase na své váze.

V béžovém modelu La Formela s odhalenými zády, v němž vyrazila na předávání cen Český lev, kde nakonec proměnila svoji nominaci a stala se díky filmu Vlastníci nejlepší herečkou, byla jako proutek. "Nemám ráda ty dokonalé maminky, takže kdybyste věděli, co se dělo dvě hodiny před tím, než jsem přišla... Byla to práce asi tří lidí, abych takhle vypadala," vysvětlovala Tereza.

Film Vlastníci stejně jako snímek 3Bobule, který bude uvedený v kinech příští týden, natáčela herečka těhotná. "Já jsem měla překrásné těhotenství a Slunce je naprosto boží dítě, takže mám štěstí. No a takovou vlnu energie, štěstí a lásky jsem nikdy předtím necítila a frčím na tom od těhotenství do teď," svěřila.

Úplná selanka to ale není, i kvůli tomu Tereza tak rychle zhubla. "Po návratu z porodnice jsem rozhodně takhle nevypadala, měla jsem o deset patnáct kilo víc. Nevím to přesně, protože nemáme váhu, ale měla jsem velkou hlavu a nevypadala jsem vůbec dobře. Tchán se mě lekl tak, že vycouval z nemocničního pokoje," vyprávěla.

"No ale pak nás potrápilo bříško a dva měsíce jsem nonstop na střídačku s manželem houpala.  A u pohybu, který má Slunce rádo, se hodně dobře hubne," předvedla nám i na kameru, jak její osvědčený cvik vypadá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám