Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen herečka Tereza Voříšková (34) se na karlovarském filmovém festivalu pochlubila rostoucím těhotenským bříškem. V očekávání je také jedna z jejích kolegyň. Herečka a principálka Divadla Radka Brzobohatého, které vede po Haně Gregorové (71), Romana Goščíková ovšem přibrala jen maličko.

Miminko porodí svému manželovi, režisérovi legendárních Snowboarďáků Karlu Janákovi (48), který se tak stane poprvé otcem těsně před padesátkou. Romaně je šestatřicet, brali se předloni v létě a na děťátko se samozřejmě oba těší.

Kdyby na těhotenství Goščíková sama neupozornila, nikdo by si jejího rostoucího bříška ve volném overalu, který zvolila, nevšiml. Musela si obejmout rukama bříško nebo se postavit z profilu.

Sama své těhotenství komentovala i na Instagramu u fotek ze slavnostního zahájení. "A ještě jednou zahájení festivalu. Jedno ze spousty poprvé, která teď prožíváme, aneb ve Varech poprvé ve třech," napsala a přidala hashtagy "budeme rodina" a "už jsme za půlkou", z čehož plyne, že už je v pátém měsíci.

Reklama

Další články

Načítám