Hlavní obsah
Článek

Poslední dobou je herečka Tereza Voříšková (34) v cizině víc než doma. Tentokrát vyrazila za dobrodružstvím do Thajska, kde už se několik dní prodírá džunglí. Svým fanouškům přitom pravidelně posílá své poznatky, které během cesty nasbírala, a přikládá k nim fotografie.

Dozvíme se z nich například, že přespává ve stromových chatrčích, kde věci, které bereme u nás jako samozřejmost, jsou v srdci džungle absolutním luxusem. „Spíme na jednoduchejch tvrdejch matracích. Máme moskytiéry, čelovky a vodu. Jídlo nám uvařili lidé z vesnice hluboko a je to to nejlepší jídlo na světě,“ napsala herečka a přidala také fotku, jak se nahá umývá pod provizorní sprchou.

Kromě nedostatku pohodlí ji ale provází i nebezpečí, které doslova číhá na každém kroku. V pralese se už setkala s komáry, pijavicemi, pavouky a do skrovného příbytku jí přišla navštívit i agresivní krysa.

Nejen divoká fauna tam ale představuje nebezpečí. „Kvůli pijavicím už nezastavujeme. Jíme stromovou houbu. Kolem ní lítá milión mušek. Um ji odtrhne a žvejkáme. Někdy houba na zemi dobrá a někdy houba na zemi lidi umřít. Říká mi Um. Polykám. Aha takže houba na zemi někdy dobrá a někdy jedovatá a houba na stromě vždycky dobrá? Ne,“ vyprávěla herečka svou historku s domorodcem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám