Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší pauze se opět vrací k moderování. Terezu Pergnerovou (49) budou moci diváci pravidelně vídat na televizních obrazovkách. Oblíbená moderátorka se ujala uvádění reality show Mise nový domov, která sleduje silné příběhy lidí, se kterými se osud nemazlil a dostali se na samé dno.

„Určitě to jsou krásné a silné lidské příběhy, ostatně jako to bylo vždy. Řekla bych, že to jsou daleko extrémnější rekonstrukce. Dali jsme si hodně záležet na tom, abychom diváky překvapili, pohladili a potěšili,“ svěřila moderátorka, která se s formátem, kde se snaží potřebným předělat bydlení, vrací již podruhé.

Ve středu diváci uvidí premiérový díl, kde bude Tereza pomáhat s přestavbou domova paní Šárky a jejích tří dětí, kteří bydlí na miniaturním prostoru. Může za to táta, který bezmyšlenkovitě, tajně a na dluh kupoval vše, co uviděl. Otec je pryč, ruina zůstala a v ní čtyři lidé, co se mají rádi, ale na slušný život to zdaleka nestačí. Tereza se tak se svým týmem bude snažit pro rodinu vykouzlit opravdový domov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám