Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po patnácti letech promluvila o drogách. Moderátorka Tereza Pergnerová (49) byla závislá na pervitinu a heroinu. "Ano, byla jsem tři roky tvrdě závislá. Skončilo to v roce 2003. Teď po těch patnácti letech se na všechno, co bylo, dívám tak, že to, co se přihodilo, mělo být. Že to byla lekce, nějaká cesta sama k sobě a teď v tuto chvíli mohu říci děkuji za ni," tvrdí Tereza.

"Léky na zlo i na duši nikde nekoupíme, ty si nosíme každý v sobě a někdy je to jejich hledání delší a komplikovanější. Jak bylo řečeno, já jsem to zvládla a mám za sebou patnáct let čistého života, kdy jsem postupně nacházela sama sebe. Je to o tom, aby člověku samotnému se sebou bylo dobře, aby si rozuměl, sám si kladl i nepříjemné otázky a sám si na ně odpovídal. Život není přece jen o zlých věcech, je především o radosti, lásce k němu i sobě samému a k druhým. Tím já teď žiji,“ dodala Tereza Pergnerová, která se objevila v improvizovaném pořadu Dvě srdce jako klíč v kostele U Salvátora. A právě tam se nebála o drogách mluvit.

Tereze to velmi slušelo. A to i přesto, že sama přiznala, že je nemocná a ve čtvrtek měla ještě čtyřicítky horečky."Věděla jsem, že půjde trochu o zpověď. Já nechci nic skrývat a tajit a nic pro mě není tabu,“ dodala Pergnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám