Hlavní obsah
Článek

Po delší pauze o sobě dává zase vědět Tereza Pergnerová (49). Již jsme vás informovali, že se oblíbená moderátorka objevila na tiskovce k novému improvizovanému představení Dvě srdce jako klíč, jehož bude součástí. Zároveň se Tereza zúčastnila natáčení rozpohybované talkshow Kilák, kde toto představení také zmínila.

V tomto pořadu moderátorka prozradila, jak se jí daří dobře vypadat. Za jejím vzhledem ale rozhodně nestojí sport, vždyť během natáčení Tereza šla a neběžela, jak to bývá běžné u jiných hostů. „Žít s radostí, s láskou, věřit tomu, co dělám." Sice nesportuji, ale ráda chodím na procházky, na houby a všude chodím hodně pěšky,” říká Tereza.

Pergnerová naposledy moderovala pořad Mise nový domov, který byl ale velmi brzy ukončen. Její fanoušky možná rozesmutní, že ji v blízké budoucnosti na televizní obrazovce neuvidíme. „Já potřebuju vždycky něco odžít, abych mohla jít zase dál a do tý práce přinést něco, o čem jsem přesvědčená. A to se nedá odžít před kamerou. Já potřebuju být doma se svýma dětma, žít obyčejnej život,” vysvětluje.

Žádné extrémy už prý v jejím životě nejsou. „Jsem obyčejná holka," říká o sobě.

Dcera skladatele Eduarda Pergnera původně studovala hudební konzervatoř v Praze, hudebně-dramatický obor a uplatnila se nejen jako moderátorka, ale koketovala i s herectvím. To by si klidně ráda ještě někdy zkusila. „Má-li něco přijít, tak to vždycky přijde. Možná tak vydám i knížku, kterou jsem napsala zatím jenom do šuplíku,” říká Tereza Pergnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám