Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na večírcích ji prakticky nepotkáváme. Tereza Pergnerová (49) pečlivě volí společenské akce, které poctí svou přítomností, a proto vzbudila velkou vlnu překvapení, když se objevila mezi oslavenci na narozeninové párty kadeřníka Michala Zapoměla. Bylo to vůbec poprvé, kdy oblíbená televizní hvězda vyrazila mezi lidi po ukončení jejího pořadu Akce nový domov.

„Jsem jako vzduch, vůbec si mě nevšímejte,” uvedla s úsměvem Tereza, která si nepřála poskytovat rozhovory. Jen dodala: „Vůbec bych nechtěla upírat pozornost Michalovi, protože dnešek patří jemu.” Zajímavé je, že moderátorka ke kadeřníkovi nechodí, a přesto podpořila otevření jeho salonu a kavárny svou přítomností. „Známe se vlastně jen díky sociálním sítím. Obdivuju jeho práci," vysvětlila Tereza.

Tereza si coby idol náctiletých z období devadesátých let dobře uvědomuje, že kdekoli se objeví, tam vzbuzuje obrovský zájem okolí, a tak se snažila být co nejvíc nenápadná. Na oslavě spíše postávala v povzdálí a v tichosti pozorovala bohatý program. Z davu spíše vyčuhoval moderátorčin partner Jiří Chlebeček, kterého přítomní tipovali spíše na ochranku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám