Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Pergnerová (49) není zrovna milovnicí společenských akcí, takže nás trochu překvapila, že se s manželem Jiřím Chlebečkem a s dcerou vypravila na vyhlášení 17. ročníku soutěže Muž roku do Náchoda. Prý to slíbila kamarádovi, vysvětlila nám, a my samozřejmě využili příležitosti k tomu, abychom ji vyzpovídali.

"Musela jsem dodržet slib, i když to bylo komplikované a museli jsme přijet z dálky, protože jsme byli na chalupě ve Starém Plzenci. Ale nelituju, protože se mají přátelské vztahy utužovat, je to s nimi v poslední době hodně špatné. A upřímně řečeno jsem si to moc neuměla představit, byl to můj první takový zážitek a byla jsem strašně mile překvapena, jak je to tu přátelské a bylo vidět, že to všichni dělají s chutí," svěřila nám.

"Nevím, jestli bych to dokázala moderovat, ne snad proto, že by to nebyla profesně hezká nabídka, ale když pan Voříšek to moderoval tak hezky," dodala.

Víme, že si Tereza mezi prací dává vždy velkou pauzu. "To je pravda, ale zrovna při cestě sem jsem dostala zajímavou nabídku, ale ještě o tom vůbec nic nevím, a nerada hovořím o něčem, co nemá žádný obsah, vždyť mě znáte," krčila rameny.

Pergnerová se věnuje hlavně rodině a početným domácím mazlíčkům. "Rodina bude vždycky přednější. Proto si nikdy nenabírám práce tak, aby šla rodina stranou. Jsem ženská, mnoho věcí jsem ve svém životě zanedbala, a tak si na to dávám pozor. To je prostě můj úděl. Moje děti jsou fajn, bezvadné obyčejné děti. No a kromě toho máme papouška, králíčka, dva středoasijské pastevecké psy, sedm kočiček a teď pět koťátek. Kdyby někdo chtěl obyčejné koťátko, tak ať se mi ozve na Instagram, do dobrých rukou ho ráda daruji," vyzvala.

Úplně jenom rodinou ale Tereza nežije. "Píšu. Znovu po letech jsem se vrátila ke psaní, které mě bavilo kdysi v pubertě. Začala jsem po večerech psát knížku. Jestli z toho něco vznikne, nevím, ale zatím mě to baví, naplňuje a uspokojuje. Je to román a zdá se mi, že je dobrý. Ale uvidíme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám