Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Tereza Pergnerová (49) se už ve společnosti moc neobjevuje. Žije poklidným rodinným životem, který jí naprosto vyhovuje. S partnerem Jiřím Chlebečkem (46) má dceru Natálku (7) a společně vychovávají také patnáctiletého Terezina syna Samuela.

Moderátorka si rodinný život natolik užívá, že by se nebránila dalšímu dítěti, které by ráda adoptovala. „S myšlenkou adopce si pohrávám už dva roky. Je mi úplně jedno, jestli to bude romské dítě, nebo dokonce utečenec,“ řekla deníku Aha! Pergnerová, která by se už na těhotenství ve svém věku necítila, a proto přemýšlí o adopci.

„Jsem šťastná za to, jak dnes žiju, a neměnila bych. Je to čisté štěstí a cítím, že bych se o něj chtěla podělit s další bytostí,“ dodala Pergnerová, která by prý ráda adoptovala nikoliv novorozeně, ale klidně i starší dítě, které nemělo v životě štěstí.

„Teď záleží na úřadech a ta cesta nebude jednoduchá, ale jsem si tím, co chci, jistá, proto jsem opravdu rozhodnuta vše podstoupit,“ uzavřela odhodlaná moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám