Hlavní obsah
Článek

Nova chystá do vysílání pecku, která se může po letech stát skutečnou televizní bombou! Jak Super.cz zjistil, do všeho je vtažena při svém velkém comebacku Tereza Pergnerová (49), která má za úkol z dojáku udělat nejemotivnější pořad všech dob. Pošta pro tebe má proti tomu být hadr! Hlasujte v anketě na konci článku.

Na barrandovském kopci je tohle tajemství střeženo ještě přísněji než české korunovační klenoty, nikdo nepovolaný o tom nesmí vědět, tamní aranžér květináčů nám ale přesně popsal, o co jde!

„Nova se rozhodla plácnout přes kapsu a přísně tajně už natáčí českou verzi amerického pořadu Vítejte doma neboli Extreme Makeover. Bude to velké!“ prozradil nám novácký zdroj.

Vítejte doma je velmi dojemný pořad z USA (u nás vysílá Prima COOL), v němž parta architektů staví nové domy lidem s pohnutým osudem. Tu vdově po americkém válečném hrdinovi, tu paní, která se stará o všechny okolo, ale sama bydlí v barabizně, jindy zase vozíčkáři zajistí luxusní bydlení.

„V Česku samozřejmě tak velké finance na to, abychom to mohli udělat v podobném měřítku, nejsou, v Americe navíc do projektu vždy zapojí místní komunitu, zatímco tady by lidi sousedé nejspíš závistí ukamenovali. Ale i tak je to velké. Vybraným lidem se bude měnit bydlení úplně od základů,“ prozradila sojka práskačka.

Prvním vybraným mužem je starší muž z Mostu, který se stará o vnoučata. Nova už má ale dílů natočených hned několik.

Kdy projekt do vysílání nasadí, není jisté. Tradičně na podobné zprávy reaguje slovy, že informace o zatím neoznámených projektech zásadně nekomentuje. Sama Pergnerová nám před časem taktně sdělila, že byla na Nově jen na návštěvě.

„Trvalo jim, než ji přemluvili, nechtěla se vůbec vrátit k moderování. Tahle problematika se jí ale citově dotýká, proto kývla. A vedení Novy je z ní nadšené, s emocemi umí skvěle pracovat,“ dodal pramen.

Líbí se vám pořad Vítejte doma na Prima COOL?
Ano, je skvělý
39,2 %
Ne, nebaví mě to
4,5 %
Celé je to přehnané, ale zajímavé
10,8 %
Nezajímá mě to
45,5 %
Celkem hlasovalo 32200 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám