Hlavní obsah
Článek

Před lety se na nováckých obrazovkách proslavila coby moderátorka Esa, po životních eskapádách se ale stala nadlouho hvězdou Primy, kde moderovala čtyři řady VyVolených. Teď se ale Tereza Pergnerová (49), která se nedávno objevila v pokračování Třinácté komnaty České televize, vrací do „rodinného hnízda“! Kolem jejího angažmá je ale utajení jako ohledně státního tajemství.

„Tereza u nás natáčela pořad o bydlení. Pozor, natáčela! Nešlo tedy o kamerové zkoušky, ale o úvodní dva pilotní díly. Teď se rozhoduje, co s projektem dál, ale samozřejmě ruka je prakticky v rukávě,“ dozvěděli jsme se od velmi důvěryhodného zdroje na Nově, který o dění v televizi ví skoro víc než tamní vrátná, ředitel nebo velitelka kantýny.

Jeho informace se nám po zaručení anonymity podařilo ověřit i z dalších stran. Sama Pergnerová ale mluví velmi neurčitě. „Na Nově jsem byla, to je pravda, ale jen na návštěvě. Nic konkrétního pro vás nemám, asi vás zklamu,“ reagovala na dotaz redaktora Super.cz.

Ani televize nebyla sdílnější. „Pracujeme na celé řadě nových projektů, ale blíž se k nim v tuto chvíli vyjadřovat nebudeme,“ napsala nám k Tereze vedoucí PR Novy Anna Suchá.

Fanoušci moderátorky, která má řadu věrných příznivců, se ale přesto podle našich zpráv mohou těšit na to, že Terezu už brzy zase uvidí na obrazovce!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám