Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Obřími ňadry ověnčená Eva Feuereislová (34) nenechala na setkání účastníků kontroverzní reality show nic náhodě a dorazila s obrovským dekoltem, jímž upozornila na své silikonové bohatství. Jejích ňader se však mohla dotknout jen kámošky z vily Zdenička.

Pokud by se na večírku volila největší sexbomba, Eva by neměla příliš velkou konkurenci. Ve vyzývavém černém overalu na sebe lákala veškerou pozornost a soupeřit s ní mohla jen čerstvá maminka Maruška v bílém tílku. Feuereislová si ovšem své umělé zbraně střeží a pustila k nim jen Zdeničku, která se také kamarádí se silikonem.

„Já se líbám jenom s holkama, kluci mají smůlu a jsou u mě tabu. Kdybych to porušila a starej se to dozvěděl, tak by bylo zle,“ vysvětlila Eva holčičí provokací, kterou má údajně povolenou.

Na večírek byli pozváni účastníci všech čtyř řad VyVolených, ale Vladko, který dvakrát shrábnul výhru, zde chyběl. „Vzkázal po Tereze Pergnerové (49), že je ve Španělsku a má tam kurzy španělštiny. A Terka od něj měla vyřídit pozdravy, ale jen lidem z první série,“ prozradila Feuereislová.

Reklama

Další články

Načítám